Over Skin atelier

Onze filosofie ‘Voel je rijker en zekerder met de beste uiterlijke verzorging’.

Skin atelier is een beautyshop en selecteert producten van bekende merken op het gebied van skincare, bodycare en lifestyle (van sieraden & parfum tot geurkaarsen).

Mijn naam is Milou Estelle van de Wal. Ik ben gediplomeerd schoonheidspecialiste en visagiste en run al meer dan twee jaar Mezger wellness in Domburg. Naast mijn schoonheidsbehandelingen heb ik ook mijn passie gevonden in deze beautyshop met vooraanstaande beautymerken als Babor, Pixi, Comfort Zone, Yankee Candle, Marc Ibane, Laota en EDC (lipcare). Daarnaast verkoop ik ook bijzondere niche parfums (Wally en Campos de Ibiza), leuke en handige trendyproducten zoals de originele Yos waterbottle (bekend van Dragon Dan) en Wasparfum (bekend van styliste Lonneke Nootenboom). En sinds kort heb ik ook een mooie sieradenlijn Franky Amsterdam (Nederlands design) en het merk Loveli, heerlijke natuurlijke producten.

Graag laat ik u persoonlijk kennis maken al onze producten in Skin atelier beautyshop aan de Lange Viele 1 in Middelburg of shop online www.skinatelier.shop.

De shop is elke dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend en online 24/7.