Over BEAUHO

Onze filosofie ‘Voel je rijker en zekerder met de beste uiterlijke verzorging’ en dameskleding met een vleugje Bohemian stijl.

BEAUHO (voorheen Skin atelier) is een beautyshop en selecteert producten van bekende merken op het gebied van skincare, bodycare, Bohemian-lifestyle (dameskleding, tassen en sieraden), niche parfum tot geurkaarsen.

Mijn naam is Milou Estelle van de Wal. Ik ben gediplomeerd schoonheidspecialiste en visagiste en run al meer dan drie jaar Mezger wellness in Domburg. Naast mijn schoonheidsbehandelingen heb ik ook mijn passie gevonden in deze beautyshop met vooraanstaande beauty- en fashionmerken. als Babor, Pixi, Comfort Zone, Loveli, Yankee Candle, Marc Ibane en nog vele anderen. Daarnaast verkoop ik ook bijzondere niche parfums (Wally sinds 1925 en Campos de Ibiza), leuke en handige trendyproducten zoals de originele Yos waterbottle (bekend van Dragon Dan) en Wasparfum (bekend van styliste Lonneke Nootenboom en LINDA). Nu ook een uitgebreide dameskledinglijn met o.a. de merken Meisi, Ilsa Ibiza Bonita, Moost Wanted, Piti cuiti en Tarifa Soul.

Kom naar de beautyshop BEAUHO aan de Lange Viele 1 in Middelburg of shop online www.beauho.shop.

De shop is elke dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur geopend en online 24/7.